Registrujte se a získejte slevu 4 % na všechny budoucí nákupy!

PÁLAVA K3 "Ořechová hora" 2023

Neohodnoceno
Charakter
Sladkost
Polosuché
Tělo
Plné
Alkohol
13,0 % alk.

Základní informace

Vinařství
Řada
K3
Ročník
2023
Jakostní třída
Pozdní sběr
Objem
0,75 l
300 Kč 400 Kč / 1 l
Dostupnost: Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
2.5.2025
Možnosti doručení
Kód: 345
PÁLAVA K3 "Ořechová hora" 2023
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

O produktu

Pálava řady K3 z unikátní vinice Ořechová hora představuje moderní, suchý styl této aromatické odrůdy. Přestože pochází z mladé výsadby, terroir této výjimečné tratě jí propůjčuje nezaměnitelný charakter s výraznou mineralitou a elegancí. Fermentace v nerezových tancích zachovává čistotu odrůdového projevu.

Původ
Vinařská oblast:
Morava
Vinařská podoblast:
Mikulovská
Vinařská obec:
Březí
Viniční trať:
Ořechová hora
Charakteristika
Odrůda:
Pálava
Barva:
Výrazně zlatožlutá
Vůně:
Intenzivní aroma přezrálých mandarinek, pomerančů a čerstvě stočeného medu s jemně slanou minerální linkou
Chuť:
Bohatá a šťavnatá s tóny mandarinek, pomela a červených pomerančů, zakončená výraznou minerální dochutí
Tělo:
Plné
Archivační potenciál:
4-6 let
Hodí se k
Tip: Servírujte při teplotě 10-12°C. Víno vyniká svou komplexností a minerálním charakterem typickým pro Ořechovou horu.
Podmínky skladování
Pro zachování kvality a chuti našeho vína doporučujeme:
  • Skladovat při teplotě 10-15°C
  • Chránit před přímým slunečním světlem
  • Udržovat konstantní vlhkost 60-80%
  • Láhve s korkem skladovat horizontálně
Podrobné informace o skladování

*Obsahuje siřičitany
Kategorie: Vína
Vinařství: Kadrnka
Stupeň sladkosti: polosuché
Alkohol: 13%
Odrůda: Pálava
Vinařská podoblast: Mikulovská
vinný charakter: Intelektuál 🎓

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Vinařství Kadrnka

Strážci terroir Dunajovských kopců
Rodinné vinařství z Březí u Mikulova, vítěz Vinařství roku 2022, obhospodařuje 11 hektarů vinic na prestižních tratích Mikulovské podoblasti. Pod vedením Jindřicha Kadrnky vznikají vína ve třech kategoriích K2, K3 a K4, rozdělených podle stáří vinic a způsobu zrání.